top of page

Smits zonnepanelen voor plat en hellend dak

Het geld komt elke dag via uw dak binnen door zonnepanelen. Maar welke zonnepanelen zijn de beste? Na uitgebreid onderzoek hebben wij een paneel gevonden dat een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding heeft en… een zeer hoog rendement! Ook na 25 jaar.

Onze zonnepanelen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar: poly- en mono-kristallijn. Tevens zijn binnen de mono-kristallijn modules zonder gallium en met gallium leverbaar. We adviseren u graag over de technische verschillen.

 

SMA omvormers:

De omvormer is een belangrijke schakel bij het winnen van zonne-energie. Het apparaat zet de gelijkstroom van de zonnepanelen om in bruikbare wisselspanning. Smits dakbedekkingen adviseert en levert de beste en meest geschikte omvormer voor uw situatie. Staan er bijvoorbeeld bomen bij u in de buurt, dan is een omvormer

met ‘schaduwmanagement’ aan te raden. Deze omvormer signaleert als er een paneel in de schaduw valt. Daarna regelt de omvormer dat het rendement van de andere panelen optimaal blijft. Goed geregeld!

Natuurlijk leveren we ook omvormers met Bluetooth- en Wifi. Daarmee zijn de energie-gegevens elke minuut van de dag op computer en (android/iphone) telefoon af te lezen.

 

Montagesystemen en een goede constructie van het dak

De zonnepanelen die Smits Dakbedekkingen levert kunnen zowel op een hellend dak als op een plat dak gemonteerd worden.

Tijdens offertestadium bekijken we de situatie van uw dak en krijgt u advies over de staat van uw dak. Het is erg belangrijk dat de onderconstructie 100% in orde is voordat er zonnepanelen op gemonteerd worden. Indien gewenst kunnen wij jaarlijks uw dak en panelen controleren. Zo haalt u het meeste rendement uit uw investering.

 

De montagesystemen van Smits Dakbedekkingen zijn compleet van roestvrij materiaal. De rails, dakhaken, klemmen etc. zijn van aluminium, terwijl de bevestigingsmaterialen van roestvrij staal zijn. Bij zwart omlijste zonnepanelen zijn de klemplaten ook zwart. Zo ontstaat een strak geheel. Mooi en duurzaam!

Voor meer informatie:

0478-546527

bottom of page