top of page

Zinken dakgoot: duurzame en degelijke afvoer van regenwater

Ondanks de talloze mogelijkheden en materiaalkeuzes in dakgoten, blijft een zinken dakgoot nog steeds een van de populairste keuzes. Het materiaal houdt zich goed bij regen, storm en ander noodweer. Zinken regenpijpen en dakgoot hebben een mooie uitstraling en een lange levensduur. De glimmende metaalkleur verandert na verloop van tijd in een mooie matte grijze kleur die harmonieert met alle soorten baksteen, beton en hout. In onze werkplaats maken we de zinken dakgoten zelf op maat zodat ze snel te monteren zijn op uw dak.

Naast zinken dakgoten maken we in onze Smits werkplaats ook totale gevelbekleding of bekleding van geveldelen

Een goot van koper geeft extra allure. 

Een koperen dakgoot geeft uw huis een exclusief karakter. De kleur verandert met de jaren van glimmend koper naar de typische groene patina kleur. Koper gebruiken we niet alleen als hemelwaterafvoer maar ook als gevelbekleding. Het is heel mooi om geveldelen en dakkapellen te bekleden met dit materiaal.

Koper is een exclusief materiaal, heeft weinig onderhoud nodig en is makkelijk te bevestigen. Bovendien heeft koper een extreem lange levensduur. Het gaat zeker wel 80 jaar mee. Dat komt omdat het materiaal zeer goed bestand is tegen corrosie. Heel duurzaam dus en indien nodig is het goed te recyclen.

Ook koper zetwerk maken wij in onze eigen Smits werkplaats voor u op maat. We hebben dus elk detail in eigen hand.

Voor meer informatie:

0478-546527

bottom of page