top of page

Een dakkapel geeft je meer ruimte én meer licht

Uw zolder krijgt door het plaatsen van een dakkapel in een keer veel meer mogelijkheden. Er ontstaat meer ruimte en er komt veel meer daglicht binnen. Dus die donkere zolder wordt ineens een prachtige slaapkamer, hobbyruimte of zelfs woonkamer. Een dakkapel zorgt ook voor een veel betere ventilatie van de ruimte.

 

Dakkapel monteren

Onze eigen vakmensen monteren uw dakkapel binnen 2 of 3 dagen. De dakkapel wordt ‘traditioneel’ in het werk gemaakt. Dat vinden wij de beste manier en het heeft als voordeel dat u tot het laatste moment kunt kiezen welke materialen uw wilt gebruiken voor de afwerking. Denk daarbij aan (ingebouwde) zonnewering, soort glas, kozijn en materiaalkeuze.

Een dakvenster voor meer daglicht

Wilt u alleen meer daglicht op uw zolder en is de uitbreiding van ruimte van minder belang, dan is een dakvenster een ideale en snelle oplossing.

Dakvensters zijn er in veel maten. Er is altijd een maat die bij u past. De bediening kan zowel hand- als elektrisch gemaakt worden. Heeft u een hoog dak? Dan is een afstandsbediening onmisbaar. U zet dan met een druk op de knop het dakvenster in de gewenste stand. Op het dakvenster kan een rolluik gemonteerd worden. Hierin wordt de zonnewering geplaatst. Een verduisteringsgordijn kan aan de binnenzijde gemonteerd worden.

Kortom, voor alle specifieke wensen voor uw dakkapel of dakvenster, adviseren wij u graag geheel vrijblijvend over de vorm, afmetingen en materiaalkeuze. Want er is heel veel mogelijk.

Voor meer informatie:

0478-546527

bottom of page