top of page

Renovatie of nieuwbouw? Elk huis verdient een Smits-dak!

Renovatie van daken is onze specialiteit

Belangrijk bij de renovatie van een dak is de controle van de bestaande situatie: de dakconstructie, de isolatie, aftimmeringen en hoeveelheid daglicht. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk: wat wilt u? Uw wensen en ons technisch vakmanschap combineren we tot een advies en offerte.

 

Tijdens de uitvoering van de bouwwerkzaamheden houden we rekening met uw woonsituatie. Samen met u en uw aannemer maken we een heldere planning. Zo wordt overlast tot een minimum beperkt en woont u snel onder uw nieuwe dak.

 

Daken voor nieuwbouw-woningen, bedrijven en scholen

Bij nieuwbouw worden we vaak al vroeg in de voorbereidingsfase betrokken in het bouwproces. Dat vinden we de beste start van een nieuwbouwproject. Wij krijgen daardoor een goed inzicht in de gestelde eisen van de opdrachtgever en het bouwbesluit. Bovendien kunnen we in die fase nog ons advies uitbrengen over de dakbedekkingsconstructie en de bouwmaterialen.

 

Onze medewerkers brengen een gedetailleerde en heldere offerte uit. Wij lichten onze offertes en plan van aanpak altijd uitvoerig toe. Indien gewenst dragen we nog alternatieven aan. Het uitgangspunt is altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding te bereiken waar alle partijen zich in kunnen vinden.

 

De werkvoorbereiding en de communicatie tijdens het bouwen is erg belangrijk. Smits Dakbedekkingen zorgt in overleg met de uitvoerder en/of opdrachtgever voor een strakke en heldere planning. Tevens zorgen we ervoor dat op tijd de juiste materialen en hoeveelheden op de bouwplaats aangeleverd worden. U houdt dus het overzicht en weet waar u aan toe bent.

 

 

Dakbedekkingen zijn er in vele soorten. We adviseren u er graag over. Ons assortiment bestaat uit:

Betrouwbare kwaliteit

Kiezen voor Smits dakbedekkingen is kiezen voor 10 jaar gegarandeerde kwaliteit.

Onze daken zijn stormvast, weerbestendig, waterdicht, dampdoorlatend, maatvast en onderhoudsarm. Eenmaal aangebracht, hebt u er geen omkijken meer naar.

En bij onverhoopte mankementen zorgt de goede garantieregeling voor extra zekerheid.

Voor een afspraak

of offerte

0478-546527

bottom of page